Lélek, stílus, színek: harmóniában kívül-belül

Élet színesben

Élet színesben

Így öltözz a kánikulában!

2024. június 20. - CsJudit07

Dőlnek a melegrekordok, ideje elővenni a nyári outfiteket. Jöhet a szandál, a szoknya, az egyberuha, egy-két jól megválasztott ékszer, a nem túlgondolt szett. Ezúttal a négy alap-színtípusnak hoztam egy-egy nyári összeállítást, amit természetesen igazíts mindig a saját alkatodhoz és ízlésedhez. Ne feledd, minden, amit itt vagy a divatlapokban látsz, inspiráció, és alap az élvezetes kísérletezéshez, úgyhogy hajrá!

nyitokep02.jpg

Tavasz: simán, egyszerűen

Néha még a megrögzött szín- és mintafüggőknek is jól jön egy kis egyszerűség, amikor nem kell semmit túlgondolkodni, egymáshoz illeszteni. Nem mondom (tudod jól, hogy nem), hogy mindig a tutibiztosra kell menni - az esetek többségében érdemes meghagyni magunknak a kísérletezés, és akár a tévedés luxusát. Viszont van olyan nap, amikor nem akarod ezt az egészet túlspilázni. Na, akkor jönnek jól az ilyen semleges színű, kipróbált, egyszerű szettek. Az extrát a táska mellett a Pandora új, organikus vonalú Essence kollekciójának ékszerei képviselik. Pont olyan természetesek, mint az egész összhatás, mégis van bennük valami különleges. (Szoknya, top és papucs: bonprix, ékszerek. Pandora)

summer_casual_01_spring-autumn.jpg

Nyár: lengén világosan

Alap, hogy a nagy melegben a világos színeké az elsőbbség - a Nyár típusnak ez a világos mellett hűvös, pasztell árnyalatokat jelent. A maxiszoknya mindig jó választás, és nem győzöm hangsúlyozni: tévhit, hogy az alacsonyaknak nem áll jól - a pontos hosszát viszont nem árt eltalálni, ezen múlik az egész. A szettet a W.Kruk cuki buliékszerei egészítik ki és dobják fel. (Szoknya, top és szandál: bonprix, ékszerek: W.Kruk)

summer_casual_03_summer_wkruk.jpg

Ősz: természetesen, szafarisan

A Tavasz típus szettjéhez hasonló az Őszé is: egy letisztult egyszerűségű ruha,bőr szandál és táska, és hogy egy kis csavar is legyen a dologban, a W.Kruk természetet idéző Flowers Flamingóvirág kollekciójának ékszerei. Ezen a nyáron több ékszermárkánál is megjelent a békás motívum, szerintem elképesztően aranyos. Ráadásul a biztonságosan egyszerű vonalú szettbe is visz egy kis játékosságot, vagányságot. (Ruha és szandál: bonprix, ékszerek: W.Kruk)

summer_casual_04_autumn_wkruk.jpg

Tél: trópusi stílusban

Zöld és kék, egy kis csillogással: egy igazi Tél típusnak ez sem túl sok. Hideg színtípusként a legjobb, ha ezüst ékszereket választasz hozzá - a dzsungeles zöld levelek és a béka motívum pedig a trópusira hangszerelt Pandora karkötőn is visszaköszönhetnek. (Ruha és szandál: bonprix, ékszerek: Pandora)

summer_casual_02_winter.jpg

Van kérdésed, gondolatod a cikkel kapcsolatban? Mondd el az Élet színesben Facebook oldalán kommentben, mit gondolsz! Az Instagram-oldalamat pedig napi outfit-inspirációkért érdemes bekövetned!

Játssz a stílusoddal:

Judit

süti beállítások módosítása