Lélek, stílus, színek: harmóniában kívül-belül

Élet színesben

Élet színesben

Kényeztető részletek: őszi színterápia

2022. november 16. - CsJudit07

Az idő borús, a hőmérséklet esik, és a hírek sem adnak okot túlzottan széles mosolyra. Ilyenkor nagyjából két megoldás van. Az egyik, hogy beleszürkülünk az évszakba, előszedjük a barnát, szürkét, feketét, mindent, ami sötét és biztonságos. Ezt gyakoroljuk országszerte pár évtizede, de ahogy látom, a hangulatunk nem sokkal lett jobb tőle.

color.jpg

Marad tehát a másik út, hogy legalább egy kis hangulatjavító intézkedést beleviszünk a napi szettbe. Nincs azzal baj, ha épp ölelős, puha, pasztellszínű kötöttekre vágysz, csak legyen egy kis szín-bonbon, egy fókuszpont az egészben, amitől jobb kedved lesz, ha odanézel. És persze másnak is, hiszen az ilyen apró, színes fókuszpontok vonzzák a tekintetet. Mutatom, mire gondolok konkrétan.

A színes táska nem csak nyárra való!

A téli outfitet is feldobhatja egy színes táska - akár úgy, hogy belesimul a szett finom, pasztelles színvilágába, akár úgy, hogy messzire világít belőle.

Tweedszoknya, garbó, ballonkabát - eddig udvarias az összkép, de a rózsaszín táska visz bele egy kis Barbie-hangulatot.

 

A türkiz táskára egészen biztosan mindenki felkapja majd a fejét!

 

Egy színes sál az egész szettet feldobja

A kötött sál egyrészt melegít, másrészt lélekmelegító szerepet is betölt. Ha nem a megszokott, semleges színekhez ragaszkodsz, akkor perig fókuszpont lesz a szetten belül, és a színterápia is megvalósul.

Puha, meleg, hatalmas, és nagyon színes.

 

Finoman füstös színek összhangja

 

Ha a kötöttnél elegánsabbra vágysz, akkor egy selyemkendő is megteszi.

 

Ékszerben a vitamin

Akár az önazonos öltözködésed következő lépése is lehet, ha a megszokott, diszkrét, kifinomult darabok helyett egyszer-egyszer megengedsz magadnak egy feltűnőbb, színes ékszert. Persze az is oké, ha rájössz, hogy neked mégis inkább a finomak valók, de néha azért vannak olyan napok, amelyek határozottan színes, feltűnő köveket kívánnak.

Pasztell, elegáns, és mégis kicsit formabontó.

 

Ezek a gyűrűk egy tökéletesen semleges szettet is azonnal feldobnak.

 

Van kérdésed, gondolatod a cikkel kapcsolatban? Mondd el az Élet színesben Facebook oldalán kommentben, mit gondolsz! Az Instagram-oldalamat pedig napi outfit-inspirációkért érdemes bekövetned!

Stílus, tele élettel:

Judit

süti beállítások módosítása