Lélek, stílus, színek: harmóniában kívül-belül

Élet színesben

Élet színesben

4 őszi outfit a színek jegyében

2022. október 26. - CsJudit07

Ősszel hajlamosak vagyunk elbújni a földszínekbe, vagy lassan beleszürkülni a télbe. Az Instán is egyre több a letisztult, biztonságos, semleges szín, egyre kevesebb a vibráló árnyalat. Persze ez alapvetően nem baj, kell ilyenkor a kényelem, a puhaság, a visszafogottság. De azért az sem árt, ha néha viszünk egy kis színt ebbe az egészbe. Mutatok 4 outfit-ötletet, hogy ne kelljen sokáig tanakodnod a szekrény előtt.

Barna és türkiz

beige_green_autumn_set01.jpg

A klasszikus őszi világosbarna árnyalatok mellé erős türkizt párosítottam. Jó társai ők egymásnak, a barna őszies, kellemes, de túl nagy mennyiségben unalmasba is fordíthatná az egész outfitet. Az erős, sötét türkiz feltűnő, de szükség van a barna tompító hatására. Irodába és alkalomra egyaránt megfelelnek együtt, Főleg az Ősz típusoknak lehet jó választás ez a szett, de az Élénk Tavaszok is okkal kedvelik ezt az erős türkizt.

Lágy és füstös

autumn_denim_skirt_outfit.jpg

A lágy színtípusok, a Lágy Nyár és a Lágy Ősz kedvenc színei ezek a füstös, kissé ködös színek. Nekik túl élénk lenne a legtöbb erős, figyelemfelkeltő szín, viszont abban a kivételes helyzetben vannak, hogy ezekben a füstös, meghatározhatatlan árnyalatokban sem néznek ki színtelennek. A farmer világoskékjét halvány bézzsel, és barnás-szürkés-lilás árnyalatú dzsekivel párosítottam. Ez a színpárosítás tűnik a leginkább letisztultnak és visszafogottnak, pedig a maga nemében legalább annyira különleges, mint a többiek.

Zöld és bézs

green_skirt_with_leather_jacket.jpg

Ezt a színpárosítást eredetileg a Tavaszoknak, főleg az Élénk Tavaszoknak szántam, de a sötétzöld megfelelő árnyalatával akár egy Ősz típus is simán viselheti, a Tél típusoknak pedig csak a felsőt kell valamilyen friss, ropogós, hideg színre cserélniük benne, hogy teljesen jó legyen az összhatás.

Rózsaszín és farmerkékpink_autumn.jpg

A Nyár, főleg a Hideg Nyár típusúak kedvence lesz ez a kényelmes, farmeros, rózsaszín szett.  A farmer semlege és sötét színét remekül feldobja a rózsaszín élénksége és világossága. Nem akartam hozzá semmilyen faksznit, a sportcipős kényelemre törekedtem.

Van kérdésed, gondolatod a cikkel kapcsolatban? Mondd el az Élet színesben Facebook oldalán kommentben, mit gondolsz!

Stílus, tele élettel:

Judit

süti beállítások módosítása