Lélek, stílus, színek: harmóniában kívül-belül

Élet színesben

Élet színesben

Romantikus outfit-ötletek, nem csak Valentin-napra

2022. február 09. - CsJudit07

(Szponzorált tartalom)  Ha február, akkor Valentin-nap. Van, aki szereti, van, aki inkább egy sima hétfőt tartana helyette, de az biztos, hogy senki nem megy el mellette szó nélkül. Én valahol félúton vagyok: a túlcukrozott romcsi-lávcsi nem az én világom, de egy kis süti- és csokievésre ez az ürügy is éppolyan jó, mint bármi más.

romantikus04_kicsi.jpg

De ha már Valentin, akkor vigyünk bele egy kis romantikát az öltözékünkbe. Nem feltétlenül csak Valentin-napon, ezek a szettek bármikor máskor is simán felvehetők. A két felsőt és a farmert is a Bonprix áruház kínálatából válogattam

Csipke és farmer kék-fehérben

romantikus03_kicsi.jpg

A farmer, és hozzá valamilyen extrán nőies, csipkés felső nálam régóta alapszettnek számít. Egy kicsit benne van az ellentétek harmóniája, a hétköznapi és az alkalmi, a férfias és a nőies, a vad és a szelíd. A farmer hétköznapi, kicsit férfias mivoltát nőiessé lágyítja és alkalmibbá varázsolja az oldalán végigfutó virágminta. A cipővel még tovább lehet tekerni az összhatáson, bármilyen irányba: felveheted tűsarkúval, de akár egy férfias félcipővel vagy Chelsea-cipővel is. Adhatsz hozzá egy finom, illedelmes kardigánt de akár egy ballonkabátot is. Másképp néz ki feltűnő sminkkel és nagy fülbevalóval, és megint másként pici, diszkrét ékszerrel és finom, leheletnyi festékkel. Az alap adott, a kiegészítés csakis rajtad múlik.

Szerelmi vallomás az ingeden piros-fehérben

romantikus02_kicsi.jpg

Ez az ing már önmagában is trükkös. Voltaképpen teljesen egyszerű szabású, univerzális, ami viszont extrává teszi, az a rányomott felirat. Szerelmi vallomás? Vagy csak az univerzális szeretet és világbéke deklarációja? Esetleg egyszerű tudomásul vétele a Valentin-napnak? Ez is rajtad múlik, ettől egyéni. Meg persze attól, hogy megmaradsz-e a farmer-ing párosnál, vagy nőies szoknyát választasz hozzá..

romantikus01_kicsi.jpg

Az biztos, hogy úgy tud nőies és romantikus lenni, hogy közben nem megy el fodrosba. Egy nagyobb fülbevaló egyetlen szettben sem tesz rosszat neki.

Van kérdésed, gondolatod ezzel kapcsolatban? Gyere, beszélgessünk az Élet színesben Facebook-oldalán!

Éljen az önazonos stílus!

Judit

süti beállítások módosítása