Lélek, stílus, színek: harmóniában kívül-belül

Élet színesben

Élet színesben

Ne rakd el a nyári ruhákat - van még bennük tartalék!

2021. augusztus 24. - CsJudit07

Hogy mikor köszönt be az igazán őszies idő, azt még nem tudjuk. A közvélekedés azt tartja, hogy augusztus vége felé már veszít az erejéből a nyár, a gyakorlat meg azt mutatja, hogy az allergiások nagyobb örömére gyakran még szeptemberben is parlagfűérlelő kánikula van. Azt, hogy idén melyik verzió jön be, persze nem lehet megjósolni, ám a nyári holmik elpakolásával akkor sem kell sietned, ha korán beüt a hideg. (A nyárról az őszre való átállás más szempontjairól a Zöldsaláta blogon olvashatsz.)

nyari_ruha_mood.jpg

A nyári cuccok legtöbbje ugyanis remekül újrahasznosítható az őszi időszakban. Csak egy-két plusz réteg, vagy egy kicsit szokatlanabb párosítás kell hozzá, hogy a nyári darabból menő őszi outfit legyen. Mutatok is pár ilyen összeállítást.

Pántos ruha új szerepben

nyari_ruha.jpgA nyári pántos ruhádban még simán van egy szezon! Vegyél alá egy szűk pólót (jó, ha tényleg feszül rajtad, nem kezd el ide-oda gyűrődni a ruha alatt), harisnyát, fölé egy farmer dzsekit, a nyári szandál helyett pedig jöhet a bokacsizma. Látványos, laza, kicsit hippi lesz az összhatás, és garantáltan nem fogsz fázni benne.

Könnyű szoknya, puha pulcsi

szoknya.jpgA könnyű, lebbenős nyári maxiszoknya valószínűleg a legtöbbünknél alapdarab. Ősszel sem kell megválni tőle, de térj el a bevett szokásoktól, és párosítsd puha pulcsival. A bokacsizma, a táska és a fülbevaló a szoknya mintájának rózsaszínjét hozza vissza. Ha nem akarsz fázni, vegyél alá harisnyát.

A farmerszoknya bevonul az irodába

farmerszoknya.jpgAz örök divat A-vonalú farmerszoknya is új szerephez juthat az őszi szezonban, sőt, akár iroda-kompatibilis viselet is lehet belőle. Csak egy jó szabású blúz vagy blúz-body és egy blézer, valamint egy harisnya kell hozzá. Akár egy feltűnő színű, hosszú szárú csizmával is párosíthatod.

A nyári bermuda alkalmi arca

bermuda_set.jpgA nyári rövidnadrágok sokoldalúságát már itt és a Zöldsaláta blogon is bemutattam. Ha van egy elegánsabb, élére vasalt darab a szekrényben, ősszel is jó hasznát veheted. A sárga blúz a feltűnésről, a karcsúsított blézer pedig a konszolidáltságról gondoskodik. Ahogy a többi outfit esetében is, a harisnya itt is kötelező.

süti beállítások módosítása