Lélek, stílus, színek: harmóniában kívül-belül

Élet színesben

Élet színesben

Utazás három stílusban

2021. július 28. - CsJudit07

Ti merre utaztok a nyáron? Belföld vagy külföld? Tengerpart vagy virágos rét? Én nagyon vágyom már minél messzebbre, de idén egyelőre még azt láttuk felelős döntésnek, ha inkább itthon lazulunk. Viszont muszáj volt legalább néhány szettet összeraknom a legkedveltebb úti célok stílusában. Tudod, ahogy a mondás is tartja, Rómában mint a rómaiak. Ha pedig nem utazol, akkor azért, mert legalább a hangulatát idézd fel ezeknek a fantasztikus helyeknek. Végtére is, stílusban is lehet egy kicsit kalandozni!

 utazas_01.jpg

Görögország: velünk az ókor

 gorog_01.jpg

Az Akropolisz bejárásához, vagy a görög tengerparti estékhez mi mást is választhattam volna, mint egy szellős, fehér ruhát, amely az ókori viseleteket idézi - ahogy a fülbevalót is klasszikus görög mintával díszítették. A szalmatáska a természetességet hozza be az összeállításba, az ókori romok bejárásához pedig kényelmes papucs kell, itt nincs helye a tűsarkúnak!

Olaszország: maga a Dolce Vita

 olasz01.jpg

Akár a toszkán kisvárosokban sétálgatsz, akár Rómát vagy Velencét fedezed fel, akár a tengerparti üdülőhelyeken bulizol, egy valami közös: az a bizonyos, közmondásos Dolce Vita, ami annyira jellemző Olaszországra. Nekem mindig az az érzésem, amikor itt járok, hogy errefelé bizony valamivel több mint 2000 éve arról szól az élet, hogy minél jobban élvezzük azt. Gondolj vissza akár a római korra, akár a reneszánszra, Itália mindig a szép, finom, illatos, élvezetes dolgok hazája volt. Ehhez a könnyedséghez pedig jól illik a lebbenős, virágmintás ruha, a nőies cipő és táska, valamint a feltűnő ékszer.

Magyarország: kényelem és nőiesség

 magyar02.jpg

Ha itthon nyaralsz, legyen a szetted egyszerre nőies és nagyon kényelmes! A kicsit kékfestőre hajazó ruha a magyar népművészetet idézi, a fonott talpú szandál pedig úgy teszi modernné és nőiessé az összeállítást, hogy közben egy percig sem kell feszengeni benne. A lazaságot a zsák fazonú táska teszi teljessé.

Van kérdésed, gondolatod ezzel kapcsolatban? Gyere, beszélgessünk az Élet színesben Facebook-oldalán!

Legyen színes napod!

Judit

 

Fotók: Pixabay.com

süti beállítások módosítása