Lélek, stílus, színek: harmóniában kívül-belül

Élet színesben

Élet színesben

Inspiráció: hőségben csakis rövidnadrág

2021. június 30. - CsJudit07

Úgy gondolod, hogy egy bizonyos koron vagy kilón felül a rövidnadrág már nem neked való? Természetesen senkinek sem kötelező olyat viselni, ami nem áll közel a szívéhez, de ha mégis szívesen hordanál shortot, akkor nyugodtan kukázd az előítéleteket. Egyszerűen csak gondold át a választást.

short.jpg

Ami már húszévesen sem menő

A "mindenem kivan belőle" című rövidnadrágokat a legtöbb divattal foglalkozó cikk szigorúan tiltja negyvenen felül. Nos, az van, hogy amiből kilóg az ember lányának a feneke, az húszévesen sem igazán menő, egyszerűen azért, mert közönséges. Van, amit az utca népének nem kell az arcába tolni, és ezen az sem változtat, ha szemtelenül fiatal vagy, és tökéletes az alakod. Ki lehet azt hangsúlyozni ennél izgalmasabb módon is.

Ami viszont negyven felett sem ciki

Azt viszont érdemes elfelejteni, hogy negyvenen felül az ember lánya már ne viseljen rövidnadrágot. Miért is ne? Ha szívesen teszed ki a lábad,, akkor csak nyugodtan Sőt, a rövidnadrág akár még elegáns is lehet. Máris mutatom rá a példákat.

 Kifinomult, laza nyaralós outfit a tengerpartra (vagy a városba): világos rövidnadrág, fehér ing, fonott talpú cipő. Klasszikus nyári mindenes cucc.

 

A jó minőségű, sima fehér póló ezerféle nyári outfit alapja lehet. Itt egy csíkos, paperbag szabású rövidnadrág teszi hangsúlyossá. A paperbag szabás mindenhol jól jöhet, ahol derekat kell formázni, többek közt a fordított háromszög és az egyenes alkatúak örülnek neki.Fehér tornacipővel az igazi.

 

Tépett farmer short? Simán! Ha ennyire ki akarod gombolni az inged, vegyél alá egy ujjatlan topot a biztonság kedvéért.

 

Hogy a bermuda nem lehet klasszikusan elegáns? Oh, well... Fogalmazzunk úgy, hogy ha jól választasz, egy újabb idejét múlt divatszabály mehet a kukába.

 

Plus size-ként sóhajtva lemondanál a rövidnadrágról? Ne tedd! Csak válassz az alkattípusodhoz (ennek az alma alkatú hölgynek például nagyon jót tesz a melltől lefelé bővülő felsőrész):

 

Az átlapolt hatású, rövidnadrágos overál is remek, ha nem az 50 kilós súlycsoportba tartozol.

 

De nyugodtan lehet a rövidnadrágot lazán, hippisen is hordani. Hiszen az lenne a cél, hogy semmiben ne feszengjünk, amit felveszünk, nem?

 

A Zöldsaláta blogon minden színtípusnak összeállítottam egy-egy outfitet egy menő rövidnadrággal: hitted volna, hogy szinte minden alkalomra bevethető?

 

Van kérdésed, gondolatod ezzel kapcsolatban? Gyere, beszélgessünk az Élet színesben Facebook-oldalán!

Legyen színes napod!

Judit

 

Fotók: Pixabay.com , Pinterest.com

 

süti beállítások módosítása