Lélek, stílus, színek: harmóniában kívül-belül

Élet színesben

Élet színesben

Átmeneti hangulatok

2021. május 05. - CsJudit07

Még tavasz, de lassanként nyár, még korlátozottak a lehetőségek, de már egyre több helyre mehetünk, még tart a home office, de lassanként visszatérünk az irodába. Vagyis épp az átmenet idejét éljük, minden vonalon. Ezért raktam össze pár outfit-ötletet az átmenet és a különböző hangulatok jegyében. Azt is szeretném megmutatni velük, hogy egy-egy jól kiválasztott darab (legyen az egy feltűnő tüllszoknya vagy egy klasszikus, telitalpú nyári szandál) miennyire különböző összeállítások alapja lehet. A három alapdarabot: a rózsaszín tüllszoknyát, a fonott telitalpú vászoncipőt és a hímzett bokacsizmát a Bonprix kínálatából választottam.

styles_01.jpg

Laza vs alkalmi

Nagyon úgy tűnik, hogy a nyár egyik sokoldalú darabja a tüllszoknya lesz. Én a Bonprix-nél találtam olyan darabot, amelyik minden elképzelésemnek megfelelt. Mivel most még inkább a laza programoknak van szezonja, egy sétára, egy piknikre nyugodtan felveheted tornacipővel, hátizsákkal, inggel, nem kell túlspilázni a dolgoz (akármennyire extra is maga a szoknya első látásra).

pink_02.jpgHa egyszer visszatérnek az elegánsabb rendezvények, egy tüllszoknya akkor is jó szolgálatot tesz majd. Mivel alaphangon nem egy hétköznapi darab, viszonylag egyszerű, mégis alkalmi jellegű kiegészítőkkel (egy nude tűsarkú cipő, egy fémes hatású top, egy alkalmi jellegű öv és táska) hihetetlenül elegáns összeállítást tudsz belőle varázsolni.

pink_04.jpgHétvége vs munkanap

Ha hűvösebb az idő, a hétvégi bevásárláshoz még nyugodtan felvehetsz egy vékony bokacsizmát - különösen, ha az egy ilyen feltűnő, hímzett darab. Már csak egy klasszikus bootcut farmerre és egy fehér ingre van szükséged hozzá. És egy táskára, amelyiken visszaköszönhet a csizma hímzett mintája.

farmer01.jpg

Nálam így néz ki a hímzett bokacsizmás szerelés farmeros változata. (És itt találsz még egy tavaszi outfitet ezekre az alapdarabokra hangolva.)

bokacsizmas_outfit.jpg

Ha a hímzett csizmát fekete, bő szárú nadrággal és klasszikus szabású piros blúzzal párosítod, az irodában is elegáns lehetsz. Az extrát ebben az esetben az ékszerek adják.

farmer_02.jpgMunka vs nyaralás

A fonott talpú cipő nem egyértelműen tengerparti viselet, simán lehet belőle akár formális, irodai összeállítás kiegészítője is. A klasszikus szabású blézer és szoknya, és az elegáns táska máris tárgyalás-kompatibilissé teszi az összképet.

business_01.jpgMivel azonban egyértelműen ez a nyár legkényelmesebb cipője, akkor se hagyd otthon, ha majd nyaralni mész. Egy maxiruhával és szalmatáskával máris az igazi tengerparti outfit részévé válhat.

vaszoncipos_03.jpg

Van kérdésed, gondolatod ezzel kapcsolatban? Gyere, beszélgessünk az Élet színesben Facebook-oldalán!

Legyen színes napod!

Judit

 

Szponzorált tartalom

Fotó: Judit

 

 

süti beállítások módosítása