Lélek, stílus, színek: harmóniában kívül-belül

Élet színesben

Élet színesben

2 tavaszi trend, ami mellett nem mehetsz el idén

2021. február 03. - CsJudit07

Bár mostanában az időjárás maga sem igazán tudja eldönteni, milyen évszakot írunk, lassan-lassan mégis elérkezik a tavasz. Az ilyenkor aktuális ruhatárfrissítésnél pedig érdemes odafigyelni pár irányzatra, trendre, amelyek minden szettet képesek feldobni.

Tavaszi trend #1: sárga

 

sargaeszb03.jpg

 

A korábbi bejegyzéseimben többször is esett szó a Pantone Intézet idei évre választott két színéről, a szürkéről és a sárgáról. Együtt is nagyon jól mutatnak, de a sárga önmagában is üt. Egyetlen dologra érdemes odafigyelni: a sárga ruhadarab árnyalatát a színtípusodhoz igazodva válaszd ki. Ez a sárga kardigán és öv, amelyet a Bonprix áruház kínálatából választottam, például a saját színtípusokhoz, az élénk tavaszhoz illik kiválóan, erős, meleg, telített szín. Minden outfitben azonnal dominánssá válik, érdemes eleve ilyen szerepet szánni neki, és egyszerűbb, kevésbé hangsúlyos darabokkal viselni. Ebben a cikkben azt is megmutattam, hogyan lehet kétféle stílusban is kulcsdarab.

Tavaszi trend #2: hímzett

 

sargaeszb04.jpg

Akárhogy is nézzük, a tavasz a virágminták szezonja - akkor is, ha márciusban méteres hó esik. A hímzés pedig mindig egyfajta kifinomultságot, extrát kölcsönöz a ruháknak, akárhol is tűnik fel. Ha az inged gomboláspántjára kerül, máris különlegessé változtatja ezt az egyébként klasszikus ruhadarabot. Az övet és a csizmaszárat az öltözék hangsúlyos pontjává emeli. Egyszerre elegáns és laza, merész és kifinomult. Persze nem kell túlzásba vinni és tetőtől talpig csupa hímzettbe bújni, de egy-két ruhadarabon nyugodtan visszaköszönhet. Ahogy ezeken a szintén a Bonprix áruházból érkezett alapdarabokon is.

Van kérdésed, gondolatod ezzel kapcsolatban? Gyere, beszélgessünk az Élet színesben Facebok-oldalán!

Legyen színes napod!

Judit

 

Fotók: Judit

süti beállítások módosítása