Lélek, stílus, színek: harmóniában kívül-belül

Élet színesben

Élet színesben

Nyári esték klasszikus kék-fehérben

2020. július 01. - CsJudit07

Minden évszaknak megvannak a toposzai: tavasszal minden üzletben virágmintás ruhák vannak, ősszel a barnák és kekik szezonja jön el, nyáron pedig... nos a nyár a szafari-fazonoké, és a kék-fehér összeállításoké. Persze nem muszáj mindig ugyanúgy. Most az egyszer hagyjuk a tengerészes cuccokat és a csíkokat. Ez a két összeállítás nem is kifejezetten kánikulai, inkább a hűvös napokra vagy a szelesebb nyári estékre való. A felsőket a Bonprix kínálatából választottam ki, a többi pedig szándékosan olyan alapdarab, amelyik mindenki ruhatárában ott lapul.

summerstuff02_unsplash.jpg

Kék-fehér #1: a farmeros királylány

 

nyariklasszik02.jpg

A farmer az ugye mindig, mindenhová, mindenkor. Tornacipővel főleg. De nem kell feltétlenül ragaszkodni a pólóhoz, egész más lesz az összhatás, ha egy csipkés, trombitaujjú felsővel veszed fel. elég csak egy picit megvillantani a romantikus lelkedet, egyébként nyugodtan maradhatsz a korábbi laza, tornacipős-farmeros leányzó. A hideg színtípusoknak a legjobb a hófehér felső, a meleg színtípusok viszont jobb, ha inkább tört gyapjúfehéret vagy halvány bézses árnyalatot választanak.

Kék-fehér #2: az ünnepélyes-virágmintás

 

nyariklasszik01.jpg

Ha nem csíkosban gondolkodunk, akkor legyen a kék felső inkább apró virágos, átlapolt hatású.Az a bizonyos navy blue, amelyik szinte minden színtípusnak jól áll, amolyan adu ász darab. A kék-fehér összeállítás kedvéért pedig vegyél fel hozzá egy háromnegyedes fehér nyári nadrágot. Elegánsabb alkalomra mehet hozzá egy sötétkék (szükség esetén fekete, fehér vagy bézs) körömcipő, nappali szaladgáláshoz pedig egy balerina. Egyszerű, és gyakorlatilag univerzális, mindenhová megfelel.

Van kérdésed, gondolatod ezzel kapcsolatban? Gyere, beszélgessünk az Élet színesben Facebok-oldalán!

Legyen színes napod!

Judit

 

Fotók: Unsplash.com, Judit

süti beállítások módosítása