Lélek, stílus, színek: harmóniában kívül-belül

Élet színesben

Élet színesben

Még tart a kötött-szezon!

2024. február 07. - CsJudit07

Bár az időjárás épp tavasziasra fordult, az a gyanúm, hogy lesznek itt még mínuszok. Meg különben is, egy finom kötött cucc a nyári meleg kivételével bármikor jól jön. Puha, kényelmes, barátságos, sosem kell feszengeni benne. Ráadásul annyi lehetőség van bennük: a kardigántól a vastag pulcsiig, a teljesen basic, egyszínű alapdarabtól a trükkösig minden verzió elfér a ruhatáradban, és sokoldalúan kihasználható. Hozom is a legjobbakat a sajátjaim közül. Egy részüket már láthattátok a blogon, de most összeszedtem gyűjteményes kiadásban is. Azt érdemes még tudni róluk, hogy egy kivétellel mind a bonprix webáruház kínálatából származnak.

A kedvenc: a kötött ruha

ruha01_kicsi.jpg

A kötött ruhákhoz van valami többé-kevésbé érthetetlen, vagy épp nagyon is érthető vonzódásom. Úgy tudnak nagyon nőiesek lenni, hogy közben nincs bennük semmi mesterkéltség, semmi feszengés. Kényelmesek, mégis elegánsak. Mint például ez az olajkék, új szerelem a bonprix-től. A-vonalú szoknyarész, karcsúsított derék, finoman mintázott felső rész, mondhatjuk, hogy ideális. Sőt, még az ujjára és a nyakkivágására is jutott egy kis trükk.

ruha_02_kicsi.jpg

A másik gyakran hordott darabom ez a törtfehér-világosbézs darab. Igazi téli cucc, hosszú csizmával és bakanccsal is remek. Egyszerű, szűk, de nem túlságosan szűk, szóval még modellalkat sem kell hozzá. Csak egy jó hosszú nyaklánc, és már kész is a teljesen erőlködés-mentes, mégis kellemes outfit.

A sokoldalú: kötött pulóverek minden mennyiségben

Az első egy kakukktojás, ez egy régi darab a szekrényemből, nem bonprix. Viszont kelemes barackszínű, ami ugye, az év színe, vagyis újra előkerült, újra időszerű. És hogy legyen egy kis extra is az egészben, arany mintás nadrágot vettem fel hozzá, ami viszont már a bonprix-től érkezett. Nem kell mindig ragaszkodni a letisztulthoz.

pulcsi_01_kicsi.jpg

Egy teljesen alap pulóverre mindenkinek szüksége van a farmeros-pólós napok téli változatához. De akkor már legyen egy viszonylag extrább színben, ami persze illik a színtípusodhoz. Nekem mostanság ez a türkizzöld darab a kényelmes "mindenes".pulcsi_03_kicsi.jpg

A norvégminta is olyasmi, ami mindig aktuális. Különösen nagyobb hidegben, mert ez a bonprix darab egy tipikus vastag, meleg, "kályha" jellegű pulóver. És persze ehhez illően puha is.

pulover_02_kicsi.jpg

Még hogy a kényelmes nem lehet egyszerre extra is? Elég hozzá egy kis trükk, például egy jól elhelyezett virágminta vagy egy hátkivágás, és máris fel van dobva a legegyszerűbb, farmernadrágos szett is.

pulcsi_04_kicsi.jpg

Van kérdésed, gondolatod a cikkel kapcsolatban? Mondd el az Élet színesben Facebook oldalán kommentben, mit gondolsz! Az Instagram-oldalamat pedig napi outfit-inspirációkért érdemes bekövetned!

Játssz a stílusoddal:

Judit

 

süti beállítások módosítása