Lélek, stílus, színek: harmóniában kívül-belül

Élet színesben

Élet színesben

Fehér farmer télen-nyáron (tavasszal meg pláne!)

2023. május 04. - CsJudit07

(Szponzorált tartalom) A fehér farmert korábban kifejezetten nyári darabnak tartották, különösen, ha még a hossza sem megy túl a 7/8-os kategórián. Szerintem meg hagyjuk végre a sztereotípiákat a divatban is (sőt, ott pláne), és nyugodtan hordjuk azt a fehér farmert akkor, amikor a legjobban szeretnénk. Játszottam egy kicsit az évszaktípusokkal, az évszakokkal, a szettekkel - az egyes évszaktípusok színeihez az adott évszaknak megfelelő darabokat párosítottam a fehér farmer mellé. A konkrét nadrág, amelyik a szettek alapját adta, a bonprix áruház kínálatából származik. A fehér alapon fehérrel hímzett száráról mindig az jut az eszembe, hogy bár tényleg van olyan, amikor a kevesebb több, és letisztultban kell játszani, ez pont az ellentétes helyzet: határozottan van, amikor a többre is lehet még egy kicsit pakolni.

fehernadrag-kollazs.jpg

Tavaszi zöldben

white_jeans_01.jpg

A tavaszi összeállítás mellé a Tavasz típusok kedvenc zöldjét képzeltem el - ez jön elő a pólón és a dzsekin (szintén bonprix darabok), a táskán, a cipőn, sőt, az ékszereken is. Laza, szaladgálós, szellős, amilyen a tavaszi időjárás.

Nyári cukorka-rózsaszín

white_jeans_02.jpg

Ha nyár, akkor szellős espadrilles (fonott talpú vászoncipő), póló és hátizsák a kényelem kedvéért. Hozzá pedig finom, nagyon nőies ékszerek, ragyogj bátran!

Természetes ősz

white_jeans_03.jpg

 

Az Ősz típusoknak nagyon jól állnak a természet színei, a mohazöld, a barna, az okkersárga. És persze mindezek a négyévszakos fehér farmerhez is remekül mennek. A hangsúlyos, féldrágakő gyűrű is ezt a természetes hatást erősíti. (A mohazöld kardigán szintén a bonprix terméke.)

Téli puhaság

white_jeans_04.jpg

A puha, téli pulóver az egyik kedvenc bonprix darabom, így ebben a télies összeállításban is bérelt helye van. A 7/8-os nadrághoz olyan csizmát keress, amelyiknek a szára pont súrolja a nadrágszárat (ez az izgalmasabb megoldás), vagy egy kicsit hosszabb, hogy becsússzon alá (ez a konszolidáltabb verzió).

Van kérdésed, gondolatod a cikkel kapcsolatban? Mondd el az Élet színesben Facebook oldalán kommentben, mit gondolsz! Az Instagram-oldalamat pedig napi outfit-inspirációkért érdemes bekövetned!

Játssz a stílusoddal:

Judit

 

Fotók: Csiki Judit, kollázsok: Fashmates

süti beállítások módosítása