Lélek, stílus, színek: harmóniában kívül-belül

Élet színesben

Élet színesben

Tavaszi outfitek minden színtípusnak

2023. március 09. - CsJudit07

Még néha bekeményít az időjárás, de szerintem már mindenki érzi, hogy lassan tényleg itt a tavasz. A bőrdzsekis, ballonkabátos, szoknyás időszak, amikor mintha felszabadulnánk, megkönnyebbülnénk. Ehhez a csodaidőhöz válogattam össze a négy alap-színtípus számára egy-egy inspiráló outfitet,a 2023-as tavasz trendjeinek jegyében. Az összeállításokat az ékszerek koronázzák meg, amelyek a Thomas Sabo legfrissebb Charm Club, Heritage Pink és Mystic Island kollekcióiból származnak. Egyszerre nagyon nőiesek és nagyon exkluzívak, feltűnő főkuszpontokká válhatnak az outfitedben.

Tavasz típus: friss színekben

spring03_spring_type_thsabo.jpg

A Tavaszi szezon üzenete: nem kell félni a színektől! A puha, biztonságos, semleges árnyalatok után jöhet a tavasz összes feltűnő árnyalata, különösen a zöld. A bő nadrág, a szűkített blézer, és a loafer típusú cipő is nagy trend lesz idén, érdemes előszedni őket a gardróbból. Az ékszereken is az élénk zöld szín csillan meg, a meleg színtípushoz illően arannyal futtatott fém mellett.

Nyár típus: rózsaszín vidámság

spring02_summer_typethsabo.jpg

A Thomas Sabo Heritage Pink kollekciója a rózsaszín vidámságára épít. Igazi tavaszi trendárnyalat ez, amelyet a Nyár típusok finom pasztelleinek jegyében szürke és rózsaszín ruhákkal párosítottam. Idén nagy trend a nőies, hosszú szoknya és a motoros bőrdzseki. Ez utóbbi lehet akár nőcis, rózsaszín is, a maszkulin és feminin energiákkal mindig jó dolog játszani egy kicsit.

Ősz típus: natúr varázs

spring02_autumntypethsabo.jpg

Az Ősz típus kissé katonás színei, és természetes stílusa is tud nagyon nőies lenni. A szezonban előtérbe kerülő trendek, a maxiszoknya és a motoros dzseki itt is megjelennek, a bokacsizma pedig kissé erőteljesebbé teszi az egész szettet. Egy ilyen összeállítás akár több karkötőt is elbír, nyugodtan halmozd őket egymásra. 

Tél Típus: jeges csillogás

spring01_wintertypethsabo.jpg

Tudom, tudom, elegünk van már a jégből, de a Tél típusúaknak minden évszakban jól áll ez e hideg, csillogó összhatás. A bő, fehér nadrág idén tavasszal nagyjából mindenhol feltűnik majd, ahogy a látványos, csillogó ékszerek is. A Tél típusúak simán elbírják ezeket a hangsúlyos, drámai összhatásokat és az ezzel keltett feltűnést.

Van kérdésed, gondolatod a cikkel kapcsolatban? Mondd el az Élet színesben Facebook oldalán kommentben, mit gondolsz! Az Instagram-oldalamat pedig napi outfit-inspirációkért érdemes bekövetned!

Stílus, tele élettel:

Judit

süti beállítások módosítása