Lélek, stílus, színek: harmóniában kívül-belül

Élet színesben

Élet színesben

Két szett, két hangulat, avagy a tavasz két arca

2022. május 04. - CsJudit07

(Szponzorált tartalom) A tavasz kétarcú: hol hűvös, hol szinte nyáriasan meleg, hol romantikus, hol rohanós. Ehhez a kétarcúsághoz hoztam most két szettet, a kedvenc darabjaimból válogatva. A ruhák szinte mindegyike a Bonprix áruház kinálatából származik. Ami közös bennük: a legújabb Bonprix rendelés, a hímzett bőrdzseki. Már érzem, hogy nagy kedvenc lesz, mert bár alapdarab, a hímzés pont annyi csavart ad neki, hogy tökéletes legyen, és szinte bármihez fel akarjam venni.

Hűvösben: klasszikus-farmerosban

bonprix_01.jpg

A bokacsizma-farmer-póló-bőrdzseki a tavaszi és az őszi szezon kedvenc összeállítása nálam, legalábbis a hűvös, ámde laza napokon. A szekrényemben komoly sorozat van zenekaros pólókból, amelyekben nem csak koncertre megyek, bárhová simán felveszem, ha úgy hozza a hangulatom. A mai Star Wars napra, és az újkeletű Mandalorian-rajongásra való tekintettel a fekete pólón most nem valamelyik kedvenc bandám logója virít, hanem a Star Wars, ami több évtizedes kedvenc nálam, és egészen komolyan állítom, hogy Mando a legjobb dolog, ami csak történhetett az egész sztorival a klasszik trilógia óta. A szett minden darabja a Bonprix-től van: a világos, hímzett chelsea-cipő és a bőrdzseki új szerzemény. a farmer, az öv és a póló valamivel régebbi rendelésekből valók.

Nyárias napokra: nőies szett kis csavarral

bonprix_02.jpg

A kora nyárias napokon szeretem romantikusra venni a figurát. A bőrdzseki viszont az abszolút nőcis maxiruhán is tud dobni egyet, csak hogy ne felejtsem el, hogy azért annyira nem vagyok csillámpónis egyéniség. A piros erős szín, van egy élénk, szemet vonzó energiája, szóval nem minden helyzetre való, de néha nagyon is muszáj kilógni az utcaképből. Maga a ruha egy két éves Bonprix darab, ezt egészítettem ki a vadonatúj bőrdzsekivel.

További bőrdzsekis szetteket a Zöldsaláta blog bejegyzésében találsz.

Van kérdésed, gondolatod ezzel kapcsolatban? Gyere, beszélgessünk az Élet színesben Facebook-oldalán!

Éljen az önazonos stílus!

Judit

 

süti beállítások módosítása