Lélek, stílus, színek: harmóniában kívül-belül

Élet színesben

Élet színesben

Tél típus vagy? Itt az őszi alapszetted!

2021. november 24. - CsJudit07

A már ismert alapszett visszatér, hogy a Tél típusú nők se maradjanak a színeikre hangolt összeállítások nélkül. Az alap ugye a fehér ing és a farmer, ehhez kerestem olyan darabokat, amelyek a tél sötét, hideg, telített színeit tükrözik vissza. Most nem igazán fogtam vissza magam sem színben, sem fazonban, hiszen a Tél típusoknak jól áll egy kis dráma, egy kis extra őrület. Ők azok, akiknek a fagyos és feltűnő színek mellett a fekete és a vakító hófehér is szuper, ezzel a tulajdonságukkal is érdemes élni.és mivel az őszből lassan átcsúszunk a télbe, olyan szetteket raktam össze, amelyek fölé simán fel lehet venni egy télikabátot is.

tel-tipus.jpg

Élénk Tél: pink és sötétzöld

autumn_set_bright_winter.jpg

Az Élénk Telek a típus nevének megfelelően megengedhetik maguknak a brutál színkavalkádot, persze azért bizonyos keretek között. A farmerkék-fehér alapokhoz itt most élénk pinket és sötétzöldet társítottam. A kardigán pinkje a fülbevalóban tükröződik vissza, a csizma és a táska zöldje pedig a karkötő kövében. Ha szeretnéd a szemhéjfesték vagy a rúzs színében is visszahozhatod ugyanezeket az árnyalatokat. Az ékserek természetesen jeges ezüstök.

Az Élénk Tél típusról itt olvashatsz többet.

Hideg Tél: lila és ezüst

autumn_set_cool_winter.jpg

A Hideg Tél (Tél-Nyár) típus, ahogy a neve is mutatja, kifejezetten hideg színtípus, a meleg színek nem igazán az övéi. épp ezért az ő lila kardigánja kicsit hidegebb, mint az Élénk Télé. Emellé extraságnak egy csillogó, ezüst csizmát társítottam - ha ez neked túl sok, cseréld szürkére. A jegesen csillogó, átlátszó köves ezüst ékszerek tovább hűtik az összeállítás színhőfokát.

A Hideg Tél típusról itt írtam.

Sötét Tél: fekete rock & roll

autumn_set_deep_winter.jpg

Nem is én lennék, ha nem próbálnám behozni a rockeres stílust abban a színtípusban, amelyiknek ez a lehető legjobban áll. A mellény mostanában amúgy is nagy divat, ez a rojtos darab pedig nagyon vagány! További extraságról itt a lila köves, papagájos fülbevaló gondoskodik.

A Sötét Tél típusról itt találod a cikket.

Alapszettek más színtípusoknak:

 

Tavasz típus vagy? Itt találod az alapszett rád hangolt változatait.

Ide kattints a Nyár típusokra alakított alapszettért

Az Ősz típusok itt találják a saját szettjeiket.

 

Van kérdésed, gondolatod ezzel kapcsolatban? Gyere, beszélgessünk az Élet színesben Facebook-oldalán!

Éljen az önazonos stílus!

Judit

 

Fotó: Unsplash.com, kollázsok: Fashmates.com

süti beállítások módosítása