Lélek, stílus, színek: harmóniában kívül-belül

Élet színesben

Élet színesben

Amikor a táskád azonnal főnökké tesz: Valbona Leather, Nikol kollekció

2020. november 17. - CsJudit07

(Szponzorált tartalom) A táskát, mint kiegészítőt, szeretjük a funkcionális oldaláról megközelíteni. Az első kérdés épp ezért mindig az, belefér-e minden, ami egy húzós naphoz szükséges. Ám a táskamániás hölgyek nagy száma (vagyunk néhányan, ugye…) azt mutatja, hogy a dolog esztétikája sem elhanyagolható. Az én szememben ezt a kettőt, valamint az első látásra is nyilvánvaló üzenetet egyesítik a Valbona Leather táskái. 

 

valbona02.jpg

 

Az igazán jó táska ugyanis egyszerre kényelmes, szép, és közvetíti a minőség üzenetét. Akárhová érkezel, fókuszban van, mindenki szeme odatéved rá. Leteszed az asztalra, belenyúlsz, egyszerűen nem tud láthatatlan maradni. Egy igazán extra, minőségi darabbal pedig azt üzened magadról. ez a nő odafigyel a részletekre, nem lehet könnyen félretolni.

Valbona Leather: egy igazi love brand

 

Ezért szeretem a Valbona Leather táskáit. A két különlegesen szép nevű tervező hölgy, Valbona és Blerta, akik igazi love brandként, egy gyerekkori álom megvalósításaként kezelik a cégüket, családjuk nőtagjairól nevezi el a kollekcióit. Az új Nikol kollekció a nagymamájuk nevét viseli, és azt sugározza, ahogyan a hölgyek rá emlékeznek: erőt, tartást és kitartást. Nem véletlenül kapták a kollekció táskái a WomanBoss Bag becenevet.

 

valbona03.jpg

 

A letisztult, nemes formájú, középméretű, szögletes táskát a részletek teszik igazán különlegessé: a strukturált felsőrész, a domborított logó, és a vállszíj. Igazi professzionális darab, amelyben elfér a napi mindenféle, de úgy, hogy azonnal egy minőségi kategóriával feljebb emeli az egész öltözékedet. Igen, egy jól kiválasztott kiegészítő ilyet is tud, még akkor is, ha egyébként nem csupa márkás darabba öltözöl. A Valbona Leather Nikol táskája igazi statement darab, amely nem harsány, mégsem lehet elmenni mellette. Egy ilyen ütős részletből pedig egy öltözéken belül egy is elég.

 

Melyik a te színed?

 

valbona04.jpg

 

És hogy hogy válassz színt? A fekete, a sötétkék és a szürke számomra a klasszikus üzleti öltözködés részei, de bármilyen alkalomra megfelelnek. Épp a letisztultságuk miatt univerzálisak. Bármihez fel lehet venni őket, többféle öltözéket is kiegészítenek, nem hivalkodóak, mindenhez illenek, akkor is, ha üzleti tárgyalásra mész, és akkor is, ha vásárolni. A barnát és az erdőzöldet a természetességet kedvelő, mély gondolkodású, értelmiségi hölgyek kezében tudom elképzelni. A fehér számomra kicsit nyárias darab (bár a „télen ne hordj fehér táskát” merev divatszabálya sem kötelező már, meg hát különben sem a szabályokban hiszünk, hanem benned), míg a piros az a valódi „power” darab, ami már messziről magára vonja a tekinteteket. Igazi WomanBoss-oknak, akik nem félnek tőle, hogy észreveszik őket. �

Van kérdésed, gondolatod ezzel kapcsolatban? Gyere, beszélgessünk az Élet színesben Facebok-oldalán!

Legyen színes napod!

Judit

 

Fotók: Valbona Leather hivatalos oldal

süti beállítások módosítása