Lélek, stílus, színek: harmóniában kívül-belül

Élet színesben

Élet színesben

Karácsonyi ruha kényelmesen, elegánsan: szépek leszünk, nem feszengünk

2020. november 04. - CsJudit07

Egyelőre úgy néz ki, hogy az idei karácsony a húsvéthoz hasonlóan nem a húsz fős családi vacsorák és a nagy vendégségek szezonja lesz. Aki ebben a mostani járványhelyzetben felelősen gondolkodik, az szűk körben ünnepel, lehetőleg azokkal az emberekkel, akikkel amúgy is minden nap találkozik. A "mit vegyek fel" kérdése viszont épp olyan aktuális, mint máskor. Számomra az ideális karácsonyi ruha nem macerás. nem feszengős, nem gyűrődik, és elég hozzá egy tűsarkú, hogy látványossá váljon. Ünnepélyes, de lehet benne jönni-menni, tálalni, ajándékot bontogatni, karácsonyi filmet nézni. Úgy elegáns, hogy közben kényelmes is.

mintasruha01.jpg

A Zöldsaláta blogon már bemutattam a Bonprix kínálatából választott két sokoldalú, hétköznapra és ünnepre is megfelelő ruhát, amelyeket most néhány jól megválasztott kiegészítővel karácsonyi hangulatba öltöztettem.

Karácsonyi ruha egy kis arannyal

 

mintasruha.jpg

A gazdagon mintázott, átlapolós ruhát a színes, merész és változatos minta, az extra szabás, és az arany szegély teszi ünnepélyessé. Ez utóbbi tükröződik vissza az aranyszínű cipőn is, hogy teljes legyen a csillogás. Még egy-két arany ékszer, ünnepi smink, és ez az különleges karácsonyi ruha máris készen áll az ünneplésre. Rugalmas anyaga és átlapolós, megkötős fazonja miatt különösen kényelmes, ebben tényleg nem kell feszengeni a karácsonyi vacsorán.

Karácsonyi ruha ezüsttel felturbózva

 

kekruha.jpg

A sötétkék, apró mintás, egyenes szabású tunikaruha minden helyzetben bevethető. Nevezhetjük univerzális alapdarabnak is, hiszen hétköznapra farmerrel, leggingsszel vagy egy hozzá illő harisnyával lesz tökéletes, karácsonyra pedig egyberuhaként, kék cipővel. Alkattípustól függően övvel és öv nélkül is viselhető, ez megint változtat a ruha karakterén. Ehhez sem kell túltolni a kiegészítőket, egy-két finomabb ékszer – az ezüst jobban illik hozzá, mint az arany -, és máris kész a karácsonyi ruha. Ez nem az a ruha lesz, amelyet egy évben egyszer, szigorúan csak alkalomra veszel fel!

Van kérdésed, gondolatod ezzel kapcsolatban? Gyere, beszélgessünk az Élet színesben Facebok-oldalán!

Legyen színes napod!

Judit

 

Fotók: Judit

 

süti beállítások módosítása