Lélek, stílus, színek: harmóniában kívül-belül

Élet színesben

Élet színesben

Jön az eső: 4 stílus a hűvös napokra

2020. október 07. - CsJudit07

Akármilyen hosszú volt az indián nyár, most már egyre gyakoribbak a hűvös, esős napok. Ez pedig mindenképpen a ruhatár újragondolására késztet. De szó sincs róla, hogy innentől meg kellene ragadni a meleg nadrág - meleg pulcsi szűkre szabott körében. Mutatom a trendeket, amelyeknek az alapjai ráadásul biztosan ott vannak már a szekrényedben. Annak a híve vagyok, hogy ne szaladj el minden évszakváltáskor összevásárolni egy kupac ruhát, építs arra, ami már megvan, és ezt egészítsd ki néhány új darabbal. (Ha pedig nem elég ennyi az inspirációból, íme még néhány ötlet a Zöldsaláta blogon).

oszi_trend02.jpg

Nőies, romantikus

A zsabós fehér blúz és a csipke egész nyáron nagy divat volt, és ősszel is velünk marad. A nyári csipkeruhához egy puha pulóver vagy kabát, egy hosszú csizma, esetleg egy kalap, és máris kész az őszi outfit.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

����� Đ������š�ć ��� (@delilbasic.emina) által megosztott bejegyzés,

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

G�A (@fashion__g_a) által megosztott bejegyzés,

 

Vagány-sportos-rockeres

A műbőr nadrág nagyot megy idén ősszel. Sportcipő, puha-meleg pulcsi kell hozzá (meg opcionálisan egy csésze forró kávé vagy tea), és máris kényelmesen érzed magad benne. Mondanám, hogy koncertre is rendben van, de sajnos a koncert, mint olyan, mostanában nem annyira jellemző.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

RebelHeart • Fashion Brand (@rebelheart.store) által megosztott bejegyzés,

 

Color blocking

Attól, hogy ősz van, nem kell leragadni a semleges színeknél, nem szürkéből, barnából áll a világ. A color blocking, vagyis az erős színek párosítása, lehetőleg nagy felületeteken, az egész napodat feldobja. A lényeg, hogy az arcod közelében a színtípusodnak megfelelő színeket hordj. Innentől viszont csak a fantáziádon múlik.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Your Fashion Atelier (@fanfaronada) által megosztott bejegyzés,

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mesi Szigeti | fashion blogger (@mesiszigeti) által megosztott bejegyzés,

 

Oversize

Az oversize pulcsikkal ügyesen kell bánni, mert könnyen nagyobbnak mutathatnak, mint amilyen valójában vagy. Ugyanakkor viszont annyira jó beleburkolózni ezekbe az óriási puhaságokba! Szóval valahogy úgy kell ügyesen felvenni a túlméretes cuccot, hogy közben megmutasd a valódi alakodat (gyakran szoktam mondani, hogy nem a méret számít, hanem az, hogy téged lássanak). Közben pedig megint előkerülhet a fentebb már emlegetett műbőr nadrág.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Edyta Wozniak (@efashion.cork) által megosztott bejegyzés,

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Chicmony (@chicmonyonline) által megosztott bejegyzés,

Van kérdésed, gondolatod ezzel kapcsolatban? Gyere, beszélgessünk az Élet színesben Facebok-oldalán!

Legyen színes napod!

Judit

 

Fotók: Unsplash.com, Instagram

süti beállítások módosítása