Lélek, stílus, színek: harmóniában kívül-belül

Élet színesben

Élet színesben

Mit jelentenek valójában az ünnep színei?

2022. november 23. - CsJudit07

Azt már mindenki kívülről fújja, hogy karácsonykor piros, zöld és arany színekbe öltözik a világ – de vajon miért pont ezek az ünnep színei? És miért van az adventi koszorún három lila és egy rózsaszín gyertya?

karacsony02.jpg

Tovább

Kényeztető részletek: őszi színterápia

Az idő borús, a hőmérséklet esik, és a hírek sem adnak okot túlzottan széles mosolyra. Ilyenkor nagyjából két megoldás van. Az egyik, hogy beleszürkülünk az évszakba, előszedjük a barnát, szürkét, feketét, mindent, ami sötét és biztonságos. Ezt gyakoroljuk országszerte pár évtizede, de ahogy látom, a hangulatunk nem sokkal lett jobb tőle.

color.jpg

Tovább

Két ruha, rengeteg variáció

(Szponzorált tartalom) Régi igazság, hogy ha van egy jó alapruhád, akkor minden alkalomra fel tudsz öltözni. Épp ezért ebben a cikkben azt mutatom meg, hányféleképpen kombinálható egy viszonylag univerzális színű és egyszerű szabású ruha. Ezeknek a daraboknak tényleg a kiegészítők adnak személyiséget, vagyis legalább annyiféle változatuk van, ahány más ruhadarabodat, cipődet, táskádat hozzájuk tudod társítani. Természetesen a személyiséged szerint, mert ugye a kiindulópont mindig ott van. Mindkét ruha a Bonprix kollekciójából származik, ott érdemes levadászni őket.

A klasszikus sötétkék ruha

 

kekruha_1.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása