Lélek, stílus, színek: harmóniában kívül-belül

Élet színesben

Élet színesben

Öltözz a tavasz színébe!

2021. március 17. - CsJudit07

Lassan tényleg itt a tavasz, és ez minden évben magával hoz némi gardróbügyi reformot is. Elpakoljuk a téli cuccot, jön a tavasz ruha a polc első felére. A szemünk pedig nagyon ki van már éhezve némi zöldre. Most, hogy kevesebbet jutunk ki a szabadba, akár az otthonunkba és a ruházatunkba is behozhatjuk ezt a színt, már csak azért is, mert megnyugtat, ami most megint csak eléggé ránk fér. Ha pedig szereted a Guinness-t és/vagy az ír zenét, akkor jusson eszedbe, hogy ma van Szent Patrik napja, amikor a világ minden tája, ahol írek élnek, zöldbe borul.

zoldruha-kesz.jpg

Igen ám, de milyen zöldet vegyünk fel? Máris mutatom, színtípusok szerint.

Tavaszoknak: borsózöld

Az élénk, igazán tavaszias zöld nagyon jól áll az világos, meleg és telített színeket preferáló tavaszoknak, Akár ütősen, kékkel kombinálva is! 

Nyaraknak: mentazöld

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ditsydi Ladies Clothing (@ditsy.di) által megosztott bejegyzés

A nyaraknak a visszafogott pasztellek állnak jól, azok közül is inkább a hűvösbe hajló színek, Vagyis ha zöld, akkor leginkább egy világos, kékes menta.

Őszöknek: military

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Rugile (@rugile_pociune) által megosztott bejegyzés

Az őz típusok természetes színeihez a sötét, hűvösebb és tört színek állnak jól. A military zöldet nekik találták ki. De nem kell ám feltétlenül ilyen visszafogottnak és semlegesnek maradniuk, ha a természetük egyébként nem ezt diktálná. A military zöldhöz egy csomó szín nagyon jól megy, akár egy ütős narancssárgával kiegészítve is megállja a helyét az outfit.

Teleknek: élénk sötétzöld

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mollie Kaye (@turned_out_tuesdays) által megosztott bejegyzés

A telek egyik legjobb színe, az ütős, élénk sötétzöld. A visszafogottabb egyéniségek ebből nemes eleganciát, a drámaibb típusok egy feltűnő belépőt hozhatnak ki.

Van kérdésed, gondolatod ezzel kapcsolatban? Gyere, beszélgessünk az Élet színesben Facebook-oldalán!

Legyen színes napod!

Judit

 

Fotók: Pixabay.com,  Instagram.com

süti beállítások módosítása