Logo Pic
venember83 2024. április 28.

Di Marzio: „A Juve Allegri bevonása nélkül tervezi a nyarat”

allegri_massimiliano_padon_j_logos_fekete_poloban.JPGGianluca Di Marzio, a Sky Sport szakértője nemrégiben a Juventus edzőhelyzetéről beszélt, és megerősítette az elmúlt hónapok pletykáit, miszerint a Juventusnál nyáron váltás várható.

„Az utód tekintetében azt tudom mondani, hogy Thiago Motta a kiválasztott szakember, de arról nem tudok nyilatkozni, hogy ő meggondolhatja-e magát, vagy hogy miképpen kommunikál a Bologna vezetőivel, nem látok a fejébe.

Értesüléseim szerint Massimiliano Allegri maradásának nincs esélye, de ezzel ő is tisztában van. Nagyon jól tudja, hogy a klub kiértékeli a piaci helyzeteket az ő bevonása nélkül, például Riccardo Calafiori, Michele Di Gregorio és Joshua Zirkzee kapcsán. A felek nem közösen tervezik a jövőt. Ha egy klub az aktuális edzővel való egyeztetés nélkül beszélget játékosokról, akkor nyilvánvaló, hogy egy másik edzővel is egyeztet, aki elérhető számukra, és ez jogukban áll. Aztán ezen kívül, hogy milyen hivatalos megoldást találnak majd a felek a helyzet megoldására… Ne feledjük, Massimiliano Allegri egy további évig érvényes szerződéssel rendelkezik, és ki kell fizetni őt, ha otthon a kanapén is tölti az idejét. Hogy talál-e másik padot, az más gazdasági kérdés.

Thiago Motta még nem tájékoztatta a Bologna vezetőségét a nyári távozásáról. Azt tudom, hogy Thiago Motta nyitottságáról tájékoztatta a Juventust, de még nincs hivatalos megállapodás, mert még nem jött el ennek az ideje, hiszen a Bologna is történelmi szezont fut, cél pedig a BL-szereplés.

Alternatíva Thiago Motta helyett? Nem gondolnám, hogy a Juve jelenleg alternatívákban gondolkodik, mivel úgy gondolják, hogy végső soron Thiago Mottával sikerül megegyezni. Hogy aztán ezen kívül van-e alternatíva, arról én nem tudok.

Másik pad Massimiliano Allegrinek, ha elhagyja a Juventust? Első körben nem hiszem, hogy valószínű lenne a visszatérése az olasz porondra, mivel a Napoli jelöltjeinek a listáján nem szerepel, a Milannál sem gondolkodnak róla, legalábbis eddig nem merült fel. Külföld tekintetében is változások lesznek, mert például nem gondolom, hogy Erik Ten Hag a United padján maradna, de Massimiliano Allegri mindig vonakodott a külföldre szerződéstől családi okok miatt is. Előfordulhat, hogy nem mostanában fog visszatérni a padra valamelyik csapatnál.”

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Nagy maasdam sajt teszt
Linda Morvai • 21 nap
A Salernitana elleni mérkőzés
Apuleius • 5 nap
Az Atalanta elleni mérkőzés
Apuleius • 1 nap
Nagy változások várhatók a középpályán
venember83 • 6 nap
Továbbra is Motta a Juve első számú kiszemeltje
venember83 • 9 nap
Cikkek a címlapról
Tanyavilágban kalandoztunk
Újabb kalandra indultunk, hogy tovább kutassunk szélmalmok után. De mielőtt belekezdtünk volna a tényleges kutatásba, Lajosmizsénél letértünk az útról. Ha már erre jártunk, felkerestük a csodás óriástölgyet. A GPS szépen elvezet ide, a tanyák között kanyargó homokos úton, nyugodtan…
Feltámasztjuk a férjem libidóját!
Hat év elteltével Carlo és Elena Amatriciani házassága válságba kerül, Carlo ugyanis – ahelyett, hogy óránként hálát adna a sorsnak, amiért Elena kaliberű nő jutott neki – egyik reggel arra ébred, hogy képtelen immár izgatónak találni a hitvesét. Elena nem mutatkozik éppen megértőnek a probléma…
>