Logo Pic
venember83 2024. április 27.

A Milan elleni mérkőzés

serie_a_calcio.jpgA Juventus bejutott az Olasz Kupa döntőjébe a Lazio ellenében, így Massimiliano Allegri csapata kedvező lelkiállapotban készülhetett a Milan elleni szombati presztízsmeccsre.

A Milan a torinói mérkőzést Davide Calabria, Fikayo Tomori és Theo Hernandez hiányában kénytelen letudni, miután a fenti játékosok közül ketten kiállították magukat, Fikayo Tomori pedig az összegyűjtött sárga lapok miatt eltiltott.

A zebracsíkos csapat számára a presztízsen túl a tabella állása miatt is fontos a mai mérkőzés, hiszen a Bologna és a Roma egyre zárkózik fel a pár hónapja még scudettós álmokat szövögető csapatra.

Massimiliano Allegri keretéből a megszokott két eltiltott középpályáson kívül senki nem hiányzik, így legjobb 3-5-2-es felállásában törhet a győzelemre az Öreg Hölgy a Milan ellen.

A 18:00-kor kezdődő mérkőzést a Sport 2 közvetíti majd élőben.

A Juventus 24 fős kerete a következő:

Kapusok: Szczęsny, Pinsoglio, Perin

Védők: Bremer, Gatti, Danilo, Alex Sandro, Rugani, Cambiaso, Djaló

Középpályások: Locatelli, Kostić, McKennie, Miretti, Weah, Rabiot, Alcaraz, Nicolussi C.

Támadók: Chiesa, Vlahović, Milik, Yıldız, Iling-Junior, Kean

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Nagy maasdam sajt teszt
Linda Morvai • 22 nap
A Salernitana elleni mérkőzés
Apuleius • 5 nap
Az Atalanta elleni mérkőzés
Apuleius • 1 nap
Nagy változások várhatók a középpályán
venember83 • 6 nap
Továbbra is Motta a Juve első számú kiszemeltje
venember83 • 9 nap
Cikkek a címlapról
Tanyavilágban kalandoztunk
Újabb kalandra indultunk, hogy tovább kutassunk szélmalmok után. De mielőtt belekezdtünk volna a tényleges kutatásba, Lajosmizsénél letértünk az útról. Ha már erre jártunk, felkerestük a csodás óriástölgyet. A GPS szépen elvezet ide, a tanyák között kanyargó homokos úton, nyugodtan…
Feltámasztjuk a férjem libidóját!
Hat év elteltével Carlo és Elena Amatriciani házassága válságba kerül, Carlo ugyanis – ahelyett, hogy óránként hálát adna a sorsnak, amiért Elena kaliberű nő jutott neki – egyik reggel arra ébred, hogy képtelen immár izgatónak találni a hitvesét. Elena nem mutatkozik éppen megértőnek a probléma…
>