Lélek, stílus, színek: harmóniában kívül-belül

Élet színesben

Élet színesben

Nyáron is flower power!

2023. augusztus 02. - CsJudit07

(Szponzorált tartalom) Tavasszal már mutattam egy azóta kedvenccé vált virágos, fehér inget, de most megint nem tudtam megállni, hogy ne rendeljek egy hasonlóan kellemes darabot a bonprix webáruházból. Tavaly viszonylag hamar elfogyott, lemaradtam róla, de azért bent felejtettem a kedvencek között, hátha... És igen, a türelem ez esetben valóban (vad)rózsát termett, meg egy olyan inget, amiből a fekete cipőhöz hasonlóan sosincs túl sok az ember lányának ruhatárában. Mutatom is, milyen sokoldalúan hordható - nem tagadva, hogy a szettekben a nyár egyik nagy durranásának, a Barbie filmnek az inspirációja is látszik kicsit. Na de mikor legyünk vidámak, nőcisek, flower power-esek, ha nem a nyár közepén?

flowerpower_001_kicsi.jpg

Office Barbie

Ha a nyár közepén is az irodában ülsz, legalább tedd stílusosan és vidáman! A fehér nadrág (az enyém szintén a bonprix-től érkezett), a rózsaszín cipővel és blézerrel egyszerre professzionális és feminin (színében főleg a Nyár típusoknak ajánlott). A karrier nem szégyen, a női vezető meg nem álcázott férfi. Nekem ezt mondja ez az összeállítás.

flower_power_01.jpg

Farmerban, ősziesen

Volt már az idén nyáron őszies napunk, szeptembertől pedig kimondottan várható néhány. A farmer sportosságát klasszul ellensúlyozza a virágos ing nőiessége - amit a fülbevalóval is tovább lehet hangsúlyozni.

flower_power_02.jpg

Party Barbie

Ennek az élénk színű összeállításnak leginkább a Tél típusok örülhetnek, a vakítóan fehér ing arcközelben amúgy is leginkább az ő műfajuk. Az ezüst kiegészítők még szikrázóbbá teszik a szettet.

flower_power_03.jpg

Élénkzöld a természet jegyében

Aki csak kisebb mennyiségben tudja elviselni a rózsaszínt, annak nem kell a divat kedvéért Barbie-nak álcáznia magát. A virágminta zölddel is nagyon menő tud lenni. És persze a tűsarkú sem kötelező, sőt!

flower_power_04.jpg

Flower Power kiegészítőként

Ha pedig csak tényleg egész kevés virágot szeretnél magadra aggatni, akkor jöhet egy virágmintás táska (szintén bonprix darab). Ennyi is tud jelzésértékű és kifejezetten üde lenni, mert kicsit megbontja az egyszínűséget.

flowerpower002_kicsi.jpg

A virágos, hímzett hátizsákhoz egy kifejezetten sportos, kicsit sem Barbie-s ruhát választottam a bonprix-től, kifejezetten a kényelmes ruhát igénylő, rohangálós napokra. Van, amikor nem kell túlspilázni a dolgokat.

flowerpower003_kicsi.jpg

Van kérdésed, gondolatod a cikkel kapcsolatban? Mondd el az Élet színesben Facebook oldalán kommentben, mit gondolsz! Az Instagram-oldalamat pedig napi outfit-inspirációkért érdemes bekövetned!

Játssz a stílusoddal:

Judit

 

Fotók. Csiki Judit, kollázsok: Fashmates

süti beállítások módosítása