Lélek, stílus, színek: harmóniában kívül-belül

Élet színesben

Élet színesben

Várod már a tavaszt? Borulj virágba!

2023. február 08. - CsJudit07

(Szponzorált tartalom) Ha közeledik a tavasz, akkor virágminta! Tudom én, hogy ez az egyenlet szinte magától értetődő, és nem fogja forradalmasítani a divatipart, de van az a helyzet, hogy nem reformálni kell, hanem élvezni azt, ami bevált. Ez pedig pont ilyen. Nekem így februárban általában már nagyon elegem van a télből, szóval nem utasítom vissza, ha valami felfrissít és felidézi, hogy hamarosan itt vannak a kellemesebb, tavaszi napok.Vagyis jöhet minden, ami virágos - mint például ez az ing és kabát a Bonprix kínálatából.

kabat02kicsi.jpg

A katalógusképen katonazöld kabát színe a napsütésben meglepően élénkké és telítetté válik, ráadásul az élénk virágminta is sokat dob rajta. Mivel az én színeim élénkek és melegek, általában még egy pirosas-narancsos sállal is fokozom ezt a hatást. De számtalan más módja is van, hogy ez a tavaszias, vidám darab központi szereplőjévé váljon a ruhatáradnak. Mutatok is rögtön két ötletet.

flowers03_masolata.jpg

Narancsszínű hangsúlyokkal például igazán meleg összeállítást rakhatsz össze vele, ez elsősorban az ősz, különösen a Meleg Ősz típusoknak előnyös. Olyan napokra az igazi, amikor nagyon vágysz arra, hogy a ruháid puha-melegek és kényelmesek legyenek.flowers02_masolata.jpg

A szintén a Bonprix-től származó virágmintás inggel és bő, bézs nadrággal már erősen kanyarodunk a tavasz felé. A piros kiegészítők az élénkítő vitamint adják a szetthez - én erőteljesen hiszek benne, hogy tavaszi fáradtság ellen ez s fajta színterápia is komolyan számít.

ing01kicsi.jpg

Mutatom az inget közelebbről is: elég régóta nézegettem a Bonprix kínálatában, és most ért meg a helyzet arra, hogy meg is vegyem. Nem bántam meg, mert egyrészt kényelmes, másrészt nagyon szép, és nagyon tavaszi. A fehér ing meg olyan, mint a farmer: nincs olyan, hogy valakinek túl sok van belőle. Annyira univerzális, és fontos darab, hogy nem igazán lehet megunni. 

flowers04_masolata.jpg

Szoknyával és farmerdzsekivel is nagyon elegáns tud lenni, ez számomra egy igazi office-szerelés. A farmerdzseki persze hidegebb napokon lecserélhető vastagabb kabátra, a cipő pedig csizmára  - de legyünk optimisták, hátha a hidegebb napokból lesz kevesebb mostanában.

flowers01_masolata.jpg

Ez az összeállítás pedig már nagyon a tavaszra hajaz: csupa zöld, csupa virág, csupa frissesség. A farmerdzsekit szintén a Bonprixnél láttam, szerintem nagyon cuki, friss darab. Bízzunk benne, hogy hamar itt lesz a szezonja.

Ha viszont a hidegben inkább a puha, norvég mintás kötöttek között válogatnál, akkor ide kattints!

Van kérdésed, gondolatod a cikkel kapcsolatban? Mondd el az Élet színesben Facebook oldalán kommentben, mit gondolsz! Az Instagram-oldalamat pedig napi outfit-inspirációkért érdemes bekövetned!

Stílus, tele élettel:

Judit

süti beállítások módosítása