Lélek, stílus, színek: harmóniában kívül-belül

Élet színesben

Élet színesben

Szupermenő nyári ruhák minden színtípusnak

2021. június 09. - CsJudit07

Végre itt a lenge nyári ruhák és a szandálok szezonja. Elhiszitek, hogy egy-két hete még vastag pulóverben jártunk? És hát, akárhogy is nézzük, ilyenkor egy kicsit minden nőből előjön a királylány. Egy lebbenős, laza nyári ruha egyszerűen kell, és ilyenkor élvezet is felvenni. Még nincs az augusztusi hőség, ami elől legszívesebben a vízpartra menekülnél, de már süt a nap, töltődnek a napelemek.

nyariruha_borito.jpg

Mára épp ezért nyári outfit-ötleteket hoztam, nyári ruhákra felépítve. Mégpedig színtípusok szerint, olyan színösszeállításokban, amelyek az adott színtípusnak remekül állnak. Mutatom is!

Tavasz típus: zöld és kék

nyariruha_tavasz.jpg

A tavasz típusnak szuper ez az élénk, igazi tavaszias levélzöld. A kontraszt kedvéért sötétkék kiegészítőket választottam hozzá, és a kék-zöld színvilág az ékszereken is visszaköszön.

Nyár típus: a farmeres-tornacipős változat

nyariruha_nyar.jpg

Bár a farmert afféle univerzális jolly jokerként ismerjük, ez a világos, koptatott farmerszín leginkább a nyár típusúaknak áll jól. A nőies ruhát a sportos kiegészítők ellenpontozzák - nem utolsó sorban vászon tornacipőben sokkal kényelmesebb egész nap rohangálni a dolgaink után, mint nőcis tűsarkúban.

Ősz típus: kényelmesen királynői

nyariruha_osz.jpg

Az igazi őszies színekben - katonazöldben, lilában - pompázó, valóban királynői ruhát spárgatalpú szandállal és hasonló színvilágú táskával egészítettem ki. Az ilyen elegáns maxiruha viszont egyenesen kívánja a hangsúlyos ékszereket.

Tél típus: kontrasztok kékben

nyariruha_tel.jpg

A kék és az ezüst meglehetősen kontrasztos, szikrázó hatást kelt egymás mellett. Egy igazi tél típus viszont simán elbírja ezeket a kontrasztokat. Az outfit a tengerpartot idézi, ami a város közepén, a munkás hétköznapokon is jól jön ilyenkor nyáron.

További inspirációéért kattints a Zöldsaláta blog cikkére.

Van kérdésed, gondolatod ezzel kapcsolatban? Gyere, beszélgessünk az Élet színesben Facebook-oldalán!

Legyen színes napod!

Judit

süti beállítások módosítása