Lélek, stílus, színek: harmóniában kívül-belül

Élet színesben

Élet színesben

Anya-stílus anyák napjára

2021. április 28. - CsJudit07

Anya öltözködik - és egyszerre szeretne stílusos, egyéni, mégis kényelmes lenni. De milyen is az a bizonyos anya-stílus?

anyastilus.jpg

Először is kényelmes, ez tagadhatatlan. A játszótéren nehéz dolgunk lenne tűsarkúban, de a bevásáslásnál is hátrány az a ruha, cipő, amelyik gátolja a szabad mozgásunkat. És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy a bevásárló kosár mellett általában a mi kezünkben landol a homokozójátékokat rejtő zacskó, a kismotor, valamint az útközben felszedett Nagyon Fontos Kavics is. Szóval itt nincs helye a pipiskedésnek, itt kérem, olyan cuccokra van szükség, amelyek állják a sarat - néha szó szerint, néha képletesen. Persze ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy innen a szakadt melegítőmadrágé a pálya, mert az meg a lelkünknek nem tesz jót. Meg lehet ezt oldani másképp is, a "kényelmes és a "csinos" szavak egyáltalán nem egymás ellentétei.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Karin Emily (@karinemilyblog) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Dalyce Clark Radoš (@dalyceclark) által megosztott bejegyzés

 

Az anya-stílus az, amelyik alkalmazkodik a változásainkhoz. A testünk és a lelkünk átalakulásához - persze megint nem abban kell gondolkodni, hogy innentől csak jókislányos, konszolidált dolgokat hordhatunk. Önazonosnak lenni anyaként is ér, sőt, akkor ér csak igazán - hiszen kinek játszanánk? És nem azt a példát akarjuk mutatni a gyerekeknek, hogy vállalják fel nyugodtan önmagukat? Akár a pólódra, akár az ékszereidre kiteheted az épp aktuális gondolataidat, szimbólumaidat. A Pandora ikonikus karkötői és medáljai például épp arra biztatnak, hogy állítsd össze a te lelkedről, a te életedről mesélő darabot - akár az anyaságodat szeretnéd hangsúlyozni, akár az életed más területeit.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Lily Freeman � (@mrslilyfree) által megosztott bejegyzés

 pandora_anyastilus01.jpg

anyaknapja_pandora_timeless_02.png

Az anya-divat munka-kompatibilis. Akkor különösen, ha az irodából az óvodába, iskolába, edzésre rohansz, Vagyis már túlléptél a hardoce businesswoman-öltözeten, a szűk ceruzaszoknyás - tűsarkús outfiten, de azért szeretnéd, ha sugározna rólad a profizmus, hiszen attól, hogy anya lettél, még ugyanolyan profi vagy a munkádban. Ezek megint csak nem egymást kizáró, hanem egymást erősítő területek.

 

 

És persze az anya-divatnak van a kimondott csinianya-vonulata is. Anya is jár szórakozni (oké, most egy ideje szegényesebb a választék, de azért akkor is), és olyankor szeret még jobban kinézni. Az önazonoság ilyenkor is fontos tényező, vagyis "csiniben" se kényszeríts magadra olyasmit, amit nem szeretnél.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sofia Gouveia (@mrssofiagouveia) által megosztott bejegyzés

 Ismerd meg a saját anya-stílusod!

 

anyaknapja_szintanacsadas.jpg

Még mindig nincs meg az ideális ajándék anyák napjára, és nem szeretnél bevásárlóközpontba menni? Ajándékozz online szín- és stílustanácsadást! Ha ismered a saját szín- és alkattípusodat, olyan árnyalatokat hordhatsz, amelyek üdébbnek, fiatalabbnak mutatnak. Ráadásul az önismereted is fejlődik, hogy az öltözéked mindig azt fejezze ki, amit te szeretnél – és mindig önmagadnak érezd magad benne. Válaszd ki a neked tetsző tanácsadói csomagot, és ha április 30. péntek 24 óráig megrendeled és május 1. szombat éjfélig kifizeted, a listaárakból 20 százalék kedvezményt adok.

A COLOUR csomag most 20 000 forint helyett így 16 000 forintért

a SHAPE csomag 15 000 forint helyett 12 000 forintért,

a STYLE csomag 33 000 forint helyett 26 400 forintért,

a SELF-CARE csomag 40 000 forint helyett 32 000 forintért lehet a tiéd.

A csomagokról, és a hozzájuk járó bónuszokról itt olvashatsz bővebben.

Miért jó ez neked?

- Ezentúl tudatosabban vásárolsz, csak olyan holmik kerülnek a szekrényedbe, amelyek tényleg jól állnak neked.

- Spórolsz a ruhákon, hiszen elhagyod az elhibázott vásárlásokat.

- Fejlődik az önismereted, hiszen az öltözködésed végre téged fog kifejezni.

Érdekel? Írj az eletszinesben@gmail.com címre!

 

Van kérdésed, gondolatod ezzel kapcsolatban? Gyere, beszélgessünk az Élet színesben Facebook-oldalán!

Legyen színes napod!

Judit

 

Fotók: Pixabay.com ,

 

 

süti beállítások módosítása