Lélek, stílus, színek: harmóniában kívül-belül

Élet színesben

Élet színesben

3+1 minta, ami idén tavasszal tarolni fog

2020. január 22. - CsJudit07

Január vége felé járunk, vagyis naptár szerint lassan a tél kétharmadánál. A divathetek kollekciói viszont már a tavaszt és a nyarat idézik, így hideg ide vagy oda, egy kicsit mi is elkalandozhatunk a melegebb napok felé. Ezúttal nézzük a mintákat - ez a 3 (plusz egy) igazi ász lesz idén tavasszal, Vagyis lehet elkezdeni feltúrni a szekrényt a hasonló darabokért, ha pedig nagyon nem találsz semmit, akkor levadászni egy-két új, abszolút divatos cuccot (persze csak ésszel és megfontoltan, nem kell az egész téli leárazást hazavinned!)

Pöttyös

 

pottyos01.jpg

Zoë Kravitz nagyon érezte ezt a trendet a Golden Globe gálán! Mondjuk ha valakinek Lisa Bonet az anyukája, Lenny Kravitz az apukája, és Jason Momoa a mostohaapukája, akkor azért van némi helyzeti előnye stílusérzék terén, na de akkor is... Carolina Herrera bemutatóján is helyet kapott ez a minta, sőt, a street stíle már most felkapta a világnak azokon a részein, ahol nem a mínuszokban vacognak az emberek. Úgyhogy egy-két pöttyös darab mindenképp jól fog jönni tavaszra - ha valamit keskenyíteni szeretnél magadon, akkor apróbbak, ha hangsúlyozni, akkor nagyobbak legyenek a pöttyök. De akár játszani is lehet a kisebb és nagyobb, fekete, fehér és színes pöttyökkel.

Virágos

 

tropusi01.jpg

Jó, tudom, tavasszal a virágminta szinte kötelező, ebben semmi döbbenetesen forradalmi nincs. Most viszont konkrétan tobzódni fognak a virágok, akár a hagyományos virágminták, akár a buja, trópusi növényzet. Szóval nyugodtan hordd magadon akár az egész pálmaházat - javallja Valentino, Dries van Noten és a Givenchy.

Retro

 

retro01.jpg

Újra és megint visszatértek a 70-es évek - ezúttal a mintákban. Jönnek a szemkápráztató tapétaminták, a hippi stílus, a horgolt cuccok, mindn, ami bohém, laza, kötöttségek nélküli, és látszólag össze nem illő. Legalábbis ezt sugallják a Paco Rabanne, az Oscar de la Renta, a Prada és az Altuzarra modelljei.

Plusz 1: fehér

 

feher01.jpg

Ha nem szereted a mintakavalkádot, akkor van egy menekülési útvonal. Idén ugyanis óriási sivat lesz a fehér, az év színének választott klasszikus kékhez hasonlóan a letisztultságra, a basicre, a minimalizmusra utalva. Kosztüm, póló, ing, nadrág, szoknya - ha fehér, akkor nem nyúlhatsz vele mellé. Victoria Beckham már csak tudja (meg Carolina Herrera is.)!

Vagy inkább az év színét, a klasszikus kéket választanád? itt találsz mindent, amit tudni kell róla!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Elian El Hady Chelala (@elianelhadychelala) által megosztott bejegyzés,

Neked melyik a kedvenced? Mesélj! Kommentelésre a blog Facebook-oldalán van lehetőséged.

Legyen színes napod!

Judit

 

Fotük: Pixabay.com, Unsplash.com

süti beállítások módosítása